مدیریت رستوران
 /  مدیریت رستوران
مدیریت رستوران

آشنایی دست اندر کاران و علاقه مندان به راه اندازی و مدیریت رستوران،تالارهای پذیرایی

  • آشنایی عمومی با خدمات پذیرایی
  • مدیریت عمومی مراکز پذیرایی
  • آشنایی مواد اولیه،خرید،انبار
  • مدیریت عمومی آشپزخانه
  • کنترل کیفیت مواد غذایی و محیط،انواع مسمومیتها
  • آشنایی عمومی با غذاها،پخت و آشپزی
  • امورقراردادها،قوانین و مقررات جاری

 


دسته بندی ها: گردشگری و هتلداری

دوره های مرتبط

  • شیراز،بلوار ارم ،نبش کوچه 17 ،پلاک 20
  • 07132284048

قیمت

800000 تومان

جستجوی دوره

ارتباط با سازمان (ساختمان مرکزی)

 شیراز / ابتدای بلوار ارم / نبش کوچه ۲ / پلاک ۱۹

 info@simi.ir

 32251000 (071)

ارتباط با سازمان (ساختمان شماره 2)

 شیراز / بلوار ارم / نبش کوچه ۱۷

 manedu@simi.ir

 32285045 (071)